Opinie

Hoe lang heeft de E3 nog? - Gamer.nl Podcast 263

Cyberpunk, Star Wars en de E3

Geschreven door Gijs Scheltens op
De E3 verandert rap door ontwikkelingen als bijvoorbeeld streaming. Bestaat de gamebeurs over tien jaar nog wel? Verder: uitgestelde games en Star Wars.

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Onderwerpen:

07:39 - Star Wars Jedi: Fallen Order
14:40 - De toekomst van de E3
45:07 - Uitstel

Dit artikel delen:

Lees meer

Kingpin krijgt remaster op pc en consoles Reload: Resident Evil 3: Nemesis
1

Reacties op: Hoe lang heeft de E3 nog? - Gamer.nl Podcast 263

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheChief

  • 20 januari 2020 08:33
  Ik zou persoonlijk het verdwijnen van de E3 betreuren, aangezien ik wel hou van de gekte die 3 dagen lang het internet overneemt met alle aankondigen, gameplay sessies etc die tijdens zo'n groot evenement worden aangekondigd.

  Echter, de strategie van Nintendo, SONY etc om tijdens een door henzelf gekozen periode een evenement te organizeren is vanuit de developer/publisher handiger aangezien dan jouw eigen games de volle aandacht krijgen en niet hoeven te concurreren met 4-5 andere grote bedrijven die ook tientallen games op de bühne smijten.

  Anderzijds is bijvoorbeeld GamesCom erg populair terwijl de E3 afneemt qua grootte en hype dus wellicht dat er gekeken kan worden naar de formule. In het verleden was de E3 enkel toegankelijk voor gamejournalisten en dat is een tijd geleden ook al aangepast waardoor voor zover mijn info reikt de E3 juist weer toenam in exposure etc.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.