Zynga werkt aan eigen online gamedienst | Gamer.nl

Zynga werkt aan eigen online gamedienst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de gamedienst, die momenteel de naam Project Z draagt, gaat Zynga zijn titels zelf online aanbieden. Hierdoor hoeven spelers niet eerst naar Facebook te gaan om Zynga-games als FarmVille en Mafia Wars te spelen. Wanneer Project Z beschikbaar wordt, is niet bekendgemaakt.

Opgeslagen spellen op Project Z worden wel compatibel met de Facebook-versie. Zo kunnen spelers tu en de twee sites wi elen, zonder dat dit de gameplay beïnvloedt. Wel blijft het platform gebruikmaken van Facebook Connect, dat toegang geeft tot het multiplayercomponent van de titels. 

Nieuwe Zynga-games

Zynga kondigde tijdens het persevenement ook een aantal nieuwe titels aan. Zo komt het met CastleVille, een sociale game vergelijkbaar met FarmVille en CityVille, met een middeleeuws thema. De andere nieuwe games zijn Zynga Casino, Zynga Bingo, Dream Zoo en Hidden Chronicles, een game waarbij verborgen objecten gevonden moeten worden. Onlangs lanceerde de ontwikkelaar ook Mafia Wars 2. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou