Over het kwartaal dat op 30 september van dit jaar eindigt, boekte Zynga een bedrag van 202,5 miljoen dollar aan inkomsten, 36 procent minder ten opzichte van dezelfde periode in het jaar 2012. Het nettoverlies van Zynga komt neer op een bedrag van 68,000 dollar, een significante verbetering na de 52,7 miljoen dollar aan verlies die het in het jaar daarvoor boekte.

CEO van Zynga Don Mattrick stelt in een reactie: "De teams werken hard om agressiever te concurreren op het web, meer naar mobiele platformen te bewegen en hard bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe hits. Ik ben blij met de voortgang die we geboekt hebben."

Nieuwe COO

Mattrick stelde ook een nieuw persoon aan om de operationele kant van het bedrijf te leiden. Na het vertrek van David Ko, neemt Clive Downie nu de taak op zich van COO. Downie heeft jaren ervaring als manager bij Mattel en Electronic Arts en was recentelijk CEO van DeNA West, een bedrijf dat met Zynga concurreert. Downie in een reactie: "Ik ben naar Zynga gegaan omdat het de kracht heeft om nieuwe baanbrekende ideeën te ontwikkelen die die game-genres, markten en services overstijgen."