Uitgever Atlus USA heeft een aantal nieuwe screenshots van Baroque vrijgegeven. Deze sfeervolle RPG, die voor de Nintendo Wii en Playstation 2 zal verschijnen, vertoont vrij veel overeenkomsten met de traditionele dungeon crawler. Iedereen die van een overdosis aan gevechten en vijanden houdt en graag op zoek gaat naar speciale objecten, kan dus helemaal los gaan met deze game van ontwikkelaar Sting.

In Baroque speel je een jonge gast en leef je in een wereld die door een rampzalige gebeurtenis vrijwel geheel verwoest is. Natuurlijk ben jij de enige die de orde in de wereld kan herstellen. Echter, zoals je tegenwoordig steeds vaker in een meeslepend avontuur ziet, ben jij je geheugen kwijt. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen op zoek gaat naar een oplossing voor dit wereldlijke probleem, maar er ook alles aan probeert te doen om je eigen herinneringen terug te krijgen.

Baroque verschijnt de komende week in Japan en Amerika. Of we binnenkort ook een Europese release kunnen verwachten, is echter nog maar de vraag.