Over ontwikkelaar Zoonami is in de wandelgangen al veel gesproken. Opgericht door ex-Rare werknemer Martin Hollis, zou deze relatief nieuwe ontwikkelaar al een hele tijd in het diepste geheim aan een GameCube exclusive actiegame werken, voorlopig luisterend naar de illustere naam Game Zero. Voordat hiervan (mogelijk op de E3) echter de eerste concrete details over binnen komen, waagt de developer zich allereerst aan een muziekgame.

Hollis hoopt met de game, luisterend naar de naam Funkydilla, een vernieuwende aanpak te brengen wat muziekgames betreft. In het spel is het de bedoeling om vocalen en andere samples naast en onder elkaar te plaatsen in allerlei mogelijke combinaties. Op deze manier dient de speler punten te verzamelen. Dit is zowel in single- als multiplayer mogelijk. De multiplayer kent daarbij een co-op en versus mode.

Funkydilla kent nog geen uitgever, hoewel Hollis wel heeft aangegeven dat het een ideale game is voor gelicenceerde muziek. De juiste uitgever moet in staat kunnen zijn meerdere versies van het spel op de markt te brengen, elk met een eigen muziekstijl.

Gezien het ontbreken van een uitgever, is de game voorlopig gewoon multiplatform en wellicht zal dit ook zo blijven. Of we nog iets te horen krijgen van Game Zero, of dat dit wellicht tóch deze geheimzinnige titel betreft, zal mogelijk tijdens de E3 duidelijk worden.