Nieuws
Resident evil

Zondag staat er weer een tijdelijke Resident Evil Village-demo online

Verken Castle Dimitrescu

Geschreven door Michel Musters op
Morgen kunnen mensen op PlayStation 4 en PlayStation 5 de nieuwe demo van Resident Evil Village uitproberen.

Zoals eerder aangekondigd komen er verspreid over een aantal weken demo's beschikbaar, die vervolgens maar voor een korte periode te spelen zijn. Vorige week konden PS5- en PS4-gamers al het dorpje uit de game uitproberen - die demo was acht uur lang beschikbaar en liet spelers in totaal een halfuur de omgeving verkennen.

Morgen wordt er weer een ander gedeelte van de game speelbaar op PS5 en PS4. In de nieuwe demo verkennen spelers Castle Dimitrescu, waar de vrouwelijke vampiers uit de diverse trailers wonen. De demo gaat morgen om 19:00 uur live in de Benelux en kan tot 3 uur 's nachts worden gespeeld.

Volgend weekend komt er een derde demo beschikbaar. Hierin worden beide locaties gecombineerd. Deze demo is 24 uur lang speelbaar - al kan er in totaal maar een uur gespeeld worden - en komt naar alle systemen, in plaats van alleen naar PlayStation-consoles.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter, die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. Het spel verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel kopen, ontvangen ook de gratis multiplayergame Resident Evil Re:Verse.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tropische map Breeze komt naar Valorant Outriders-studio People Can Fly koopt Phosphor Studios
0

Reacties op: Zondag staat er weer een tijdelijke Resident Evil Village-demo online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.