Zombie-aankondiging op VGA's mogelijk nieuwe Resident Evil | Gamer.nl

Zombie-aankondiging op VGA's mogelijk nieuwe Resident Evil | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De poster was slechts een fractie van een seconde te zien in het filmpje, waarin ook onder meer de eerste beelden van een nieuwe BioWare-titel werden getoond. De website CVG giste dat het ook om Left 4 Dead voor de PlayStation 3 kon gaan, gezien het feit dat ontwikkelaar Valve nu ook voor de PlayStation 3 titels uitbrengt.

Eerder deze maand kwam ook al nieuws naar buiten over een nieuwe Resident Evil-titel. SOCOM-ontwikkelaar Slant Six Games zou mogelijk verantwoordelijk zijn voor de nieuwe game. Ook gaf Capcom te kennen dat het Resident Evil 6 zo snel mogelijk op de markt wil brengen. 

Video Game Awards

De Video Game Awards worden ieder jaar door Spike TV uitgereikt. Naast de bekroning van games tot de beste in hun genre, of van het jaar, worden er ook geregeld grote aankondigingen gedaan over games. De filmregi eur Guillermo del Toro heeft al aangegeven zijn eerste project, een samenwerking met THQ, op het VGA-evenement uit de doeken te doen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou