Zogenaamde destination-materialen verdwijnen uit Destiny 2

Zogenaamde destination-materialen verdwijnen uit Destiny 2

De zogenaamde 'destination'-materialen worden uit Destiny 2 gehaald.

Dat heeft Bungie aangekondigd in een nieuwe blogpost. Deze materialen zijn al sinds de eerste Destiny onderdeel van de game. Spelers verzamelen de materialen om gear te levellen of in te leveren bij Rahool. 

Vanaf het aankomende negentiende seizoen kunnen de volgende materialen niet meer gevonden worden: Dusklight Shards, Microphasic Datalattice, Helium Filaments, Baryon Boughs, Spinmetal Leaves en Glacial Starwort. Eerder gevonden materialen blijven wel in de inventaris van spelers zitten. Ze kunnen ook nog ingeruild worden bij Rahool, maar het levert wel minder op.

Bungie wil op deze manier een simpelere in-game economie creëren. Dat moet de game weer toegankelijker maken voor nieuwe spelers en een groter publiek aanspreken. Het 'farmen' in Destiny 2 kan nog steeds, alleen niet meer voor materialen - in plaats daarvan kan er XP en Glimmer vrijgespeeld worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Glimmer is volstrekt nutteloos in de game. Ik heb weet ik hoe lang het maximale gehad en nooit uitgegeven omdat er gewoon niets is om het aan uit te geven. Dat ze dit eruit halen zorgt alleen maar ervoor dat er nog minder te doen is. Eerst halen ze volledige werelden en wapens weg, nu ook nog dit. Geen idee waar ze mee bezig zijn daar bij Bungie.

0
test

@Riyakuya Sorry maar dit is gewoon onzin. Glimmer heb je bij de meeste dingen die je koopt nodig. Het is vaak glimmer en andere dingen. Glimmer heb je nosig voor oa mods, shards, gear.

0
test

@Akira ik heb het echt altijd in overvloed gehad. Zoveel dat ik nooit in de gaten heb gehad dat je het daadwerkelijk ergens voor nodig hebt. Wellicht dat het me daarom nooit is opgevallen ofzo.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Destiny is niet leuk om te spelen als free to play, tenzij je alleen maar pvp wilt knallen. Als het goed is kan je de cosmodrome story spelen, maar Witch queen niet of maar 1 missie. Daarnaast kan je de helft van de planeten niet bezoeken. Ook ben je enorm in het nadeel gezien in de dlc's wel aanzienlijk sterkere wapens zitten en de level cap hoger ligt. Van de oude DLC's is ook al een belangrijk deel van de content weggehaald, dus het is bijna niet aan te raden om oude content te kopen. Ik zelf koop wel de seasonal content en speel het zo 2 tot 3 dagen in de week (met name om te raiden en een dungeon door te lopen), maar die seasonal content is ook maar maximaal een jaar speelbaar en soms korter... OT: Minder materials is alleen maar beter, het is een onoverzichtelijke puinhoop. Eigenlijk meer noemenswaardig is dat er volgende week weer een halloween event komt met speciale wapens (glacioclasm) die maar eens per jaar te krijgen zijn.

0
test

@melody ik kan me helemaal vinden in het onoverzichtelijke puinhoop deel. Toen ik pas begon met D2 had ik geen idee wat er aan de hands was, wie wie was of wat ik moest doen. Uiteindelijk lukt het dan wel maar wat een zooitje is dat. Van mij kregen ze de vriendelijke middelvinger toen ze de helft van de werelden uit de game sloopte. Mars was mijn favo plek om tijd door te brengen en die was dus ineens helemaal weg.

0

Aanbevolen voor jou