Het is een beetje koffiedik kijken, maar wij denken dat Demigod nog wel eens een zeer goede game kan gaan worden. De elf screenshots die we vandaag online zetten, maken die vermoedens alleen maar sterker.

In Demigod staat het vechten in arena's centraal. Dat kan één tegen één zijn, maar ook vijf tegen vijf. Als speler heb je de keuze uit een Assassin of een General, die beide een totaal andere speelstijl zullen hanteren. De gigantische stenen reus die je op de verschillende screenshots al voorbij hebt zien komen, is de Rook. Een assassin die het vooral moet hebben van zijn lengte en uiteraard zijn sterkte. Hij krijgt zelfs de mogelijkheid om een katapult op zijn rug te monteren.

Kies je voor een General, dan krijg je een klein leger onder je hoede waarmee je een stuk tactischer te werk moet gaan dan bijvoorbeeld de Rook. Generals zullen wel de beschikking krijgen over speciale aanvallen, zoals het afvuren van grote vuurballen of het bevriezen van de tegenstander. Hopelijk steekt de gameplay goed in elkaar en levert Gas Powered Games met Demigod een topgame af. Binnenkort wordt er een open bètaversie vrijgegeven zodat we meteen kunnen testen of het de goede kant op gaat.

Bezoek de gamepagina voor de overige screenshots.