Zichtbare geslachtsdelen verwijderd in PUBG | Gamer.nl

Zichtbare geslachtsdelen verwijderd in PUBG | Gamer.nl

De zichtbare lijnen van de vrouwelijke geslachtsdelen in PUBG zijn nu verwijderd.

Brendan 'PlayerUnknown' Greene heeft gehoor gegeven aan commentaar rondom de vrouwelijke models in PlayerUnknown's Battlegrounds. De models bevatten lijnen waardoor de vrouwelijke geslachtsdelen erg zichtbaar waren. Greene heeft nu laten weten de models aan te pa en:

"Toen we er keken na wat commentaar op het internet, bleek dat dit inderdaad het geval is. Het gedeelte kwam als onderdeel van een model van een outsourcer toen we het project opstartten. Het bestand heeft al twee jaar geen update gehad. We zullen snel een patch doorvoeren die dit verhelpt. Excuses voor diegenen die hierdoor gekwetst zijn!"

Reacties gingen vooral uit naar dat het een onnodig deel van PUBG is en dat het vreemd is dat mannelijke geslachtsdelen niet zo sterk benadrukt zouden zijn. Ook al waren de reacties op dit aspect van de game op Twitter en Resetera niet extreem, was het voor het PUBG-team een makkelijk besli ing het onderdeel van de model te veranderen.

Wel is uiteraard veel kritiek gekomen op het feit dat het veranderd is. Sommige PUBG-spelers op Reddit vinden de ophef maar onzin.

PlayerUnknown's Battlegrounds is vandaag uitgebracht voor Xbox One. De pc-versie van de game heeft vooralsnog Early Acce niet verlaten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou