Zesde episode van Minecraft: Story verschijnt volgende week | Gamer.nl

Zesde episode van Minecraft: Story verschijnt volgende week | Gamer.nl

De volgende episode van Minecraft: Story Mode, genaamd A Portal to Mystery, is vanaf 7 juni verkrijgbaar. Telltale brengt de adventuregame naar acht verschillende platforms.

Deze zesde episode is het eerste deel van een nieuwe trilogie met episodes voor Minecraft: Story Mode. In maart werd het eerste seizoen van de game afgesloten met de vijfde episode genaamd Order Up. Voor de drie nieuwe episodes is een nieuwe Season Pa vereist die 14,99 euro gaat kosten. Hiernaast is het mogelijk om de nieuwe delen los te kopen voor 4,99 euro per stuk.

In A Portal to Mystery bevinden Je e en zijn blokkerige vrienden in een nieuwe wereld die is overspoeld met zombies. De hoofdpersonen vluchten naar een eng landhuis, waar een mysterie moet worden opgelost met behulp van beroemde Youtubers uit de Minecraft-community. Telltale heeft een uitgebracht waar de bekende Minecraft-spelers aan het woord komen.

A Portal to Mystery voor Minecraft: Story mode wordt 7 juni uitgebracht voor pc, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS en Android.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou