Zelda voor Wii U bevindt zich nog in researchfase | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Miyamoto is Zelda: Skyward Sword voor Wii niet door iedereen even positief ontvangen. Hij zegt het zelf erg leuk te vinden om wapens en voorwerpen middels de Wii-afstandsbediening te gebruiken, maar "sommige mensen konden ze niet gebruiken of vonden ze niet zo leuk en zijn halverwege gestopt". In een Zelda-game voor Wii U zullen de controls "evolueren", volgens Miyamoto. "We zitten in een fase waarin we terugkijken wat er goed ging, wat er nog ontbrak en hoe we dit verder kunnen ontwikkelen," aldus Miyamoto.

Over een Zelda voor Wii U zegt hij verder dat de titel een zo breed mogelijk publiek aan moet spreken. Als het ontwikkelteam weet hoe ze Zelda naar een “heel erg groot publiek” kunnen brengen, wordt de game aangekondigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou