Hoewel de officiële release van The Wind Waker op 3 mei staat, was vandaag in een groot aantal winkels de langverwachte GameCube topper The Legend of Zelda: The Wind Waker reeds in de schappen aan te treffen. Ook de gebundelde zilveren GameCube met de nieuwste Zelda-game was vandaag reeds te koop.

Naast het goede nieuws is er echter ook minder leuk nieuws omtrent de bonus-cd, welke bij zowel de bundel als de game zelf aanwezig is, en waarop de klassieker Ocarina of Time te vinden is, alsook de nooit eerder uitgebrachte Master Quest versie en de nodige filmpjes. Deze bonusdisc is namelijk enkel te draaien op televisies met een ondersteuning voor 60 hz. Nu zullen veel gamers hier niet echt problemen mee hebben, maar er zijn nog redelijk wat mensen die hierdoor deze klassiekers mis lopen.

Doch ook aan The Wind Waker zelf, zonder de bonus-cd, valt genoeg plezier te beleven. De game met bonus-disc verschijnt slechts in een eenmalige oplage dus je zal er snel bij moeten zijn. Hoe hard het precies zal lopen is natuurlijk even afwachten, maar mocht je je zinnen op de aantrekkelijke bundel gezet hebben dan kan je er beter snel bij wezen.

Met dank aan JaapGoose voor het melden van dit nieuws.