Zelda: Skyward Sword is voor de helft af | Gamer.nl

Zelda: Skyward Sword is voor de helft af | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Skyward Sword wordt volgens Miyamoto een "uitgebreide game" en hij hoopt dat gamers het spel daarom meerdere keren uit zullen spelen. Het is de eerste Zelda-game die speciaal voor de Wii wordt ontwikkeld en zal gebruik maken van de Wii MotionPlus-controller. "Skyward Sword maakt gebruik van de MotionPlus op een manier dat je echt het gevoel hebt deel uit te maken van het avontuur", aldus Miyamoto.

Twilight Prince

The Legend of Zelda: Skyward Sword is de tweede Zelda-game die uitkomt voor de Wii. Het vorige deel op de console, Twilight Prince , was oorspronkelijk alleen bedoeld voor de Nintendo Gamecube, maar werd in een later stadium van zijn ontwikkeling ook voor de bewegingsgevoelige besturing van de Wii geschikt gemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou