Zelda: Link’s Awakening-remake verschijnt op 20 september

Zelda: Link’s Awakening-remake verschijnt op 20 september

De Switch-remake van The Legend of Zelda: Link’s Awakening is vanaf 20 september verkrijgbaar.

Dat werd in de Nintendo Direct vandaag aangekondigd. De game bevat tevens een modus waarin spelers hun eigen kerkers kunnen maken. Het is niet duidelijk of deze levels ook online gedeeld kunnen worden.

De oorspronkelijke game verscheen meer dan 25 jaar geleden op de Game Boy. De remake komt naar de Switch en krijgt daarbij een gloednieuwe grafische stijl. De moderne versie laat spelers wederom naar het mysterieuze eiland Koholint reizen met Link. De Zelda-franchise is een van de langstlopende en populairste franchises van Nintendo. Er zijn diverse 2D- en 3D-games in de serie beschikbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Very Nice. Die dungeon creator mode is wel interesssnt, Hopelijk ook online te delen. Want waarom zou ik een kerker maken die enkel ik kan spelen, net of ik dat wil. Ik heb hem namelijk gemaakt dus ik ken de geheimen. Nu net dit soort modus vraagt om online delen, en dan is het dus een soort van mini Zelda dungeon maker. Maar deze game is de beste zelda ooit. Niet kwa omgeving want dat is BotW maar wel kwa verhaal wn inleving, Mijn nummer 1 zelda en dus een insta buy. Overigens vind ik dit ook wel wat plastic aanvoelen. Dat heb ik bij die marvel game ook al. Dus de stijl moet ik wel even aan wennen. Maar dat zal ook wel lukken,

0

Aanbevolen voor jou