Zelda: Breath of the Wild 2 ontstaan uit 'te veel ideeën voor dlc'

Zelda: Breath of the Wild 2 ontstaan uit 'te veel ideeën voor dlc'

Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild is deels ontstaan omdat er te veel ideeën waren voor downloadbare content voor het origineel.

Dat blijkt uit een interview van Kotaku met producent Eiji Aonuma. Volgens hem waren er zoveel ideeën voor dlc in Breath of the Wild dat het ontwikkelteam het beter vond om "opnieuw te beginnen" met een vervolg. Dit is overigens ook hoe de ontwikkeling van een vervolg op Super Mario Galaxy is ontstaan.

Aonuma laat verder weten dat zijn team zich volledig op Breath of the Wild 2 richt, terwijl Grezzo - bekend van de 3DS-versies van Zelda: Ocarina of Time en Majora's Mask - de remake van Link's Awakening ontwikkelt. Mocht de nieuwe Chamber Dungeon-modus in dat spel, waarmee spelers de indeling van een kerker kunnen bepalen, succesvol zijn, dan zal Aonuma in de toekomst een 'Zelda Maker' overwegen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 voor Switch heeft nog geen releasedatum. Hieronder is de eerste - en enige - trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze nou ook nog zoveel ideeën hebben voor Super Mario Odyssey, dan hoeven ze zich niet in te houden, wat mij betreft.

0

@den_the_man Wie weet zijn ze daar stilletjes mee aan de gang. Odyssey heeft zelfs geen DLC gehad, misschien zijn ze wel gelijk verder gaan werken aan een vervolg.

0
test

@den_the_man Ik denk, gezien het gebrek aan dlc voor Odyssey, dat Nintendo dat precies aan het doen is.

0
test

@MichelMusters Dat denk, en hoop, ik ook. Het is raar dat er namelijk helemaal niks extra is gedaan net die game. Vooral omdat het de in de top staat van verkoop, dus elke DLC zou gegarandeerd succes zijn. Net dat in het achterhoofd is het gek dat Nintendo niets met odysee doet, tenzij ze dus inderdaad meteen met een volledige vervolg aan de gang gegaan zijn

0
test

Ik kan niet wachten om BoTW 2 te spelen met Yuzu emulator @ 4K 60fps.

0
test

@LordLuc ik hoop dat je het op z'n minst wel koopt als je het spel gaaf vind

0

Aanbevolen voor jou