Zampella, die tegenwoordig samen met met Jason West de nieuwe studio Respawn Entertainment leidt, praatte tijdens de QuakeCon in een panel over het maken van succesvolle games. "Ik heb recensies gezien waarin mensen iets schrijven over een game dat gewoon niet klopt - bijvoorbeeld een bepaalde feature die er niet eens in zit, waaruit blijkt dat ze de game niet helemaal hebben gespeeld. Er is niets dat frustrerender is dan dat. Het is oneerlijk."

Loonstrook

Todd Howard van Bethesda Game Studios zat ook in het panel. "Je wilt informerende recensies. Je kunt het zien wanneer iemand je game heeft gespeeld en wanneer het een tekst is die geschreven is om een loonstrook binnen te halen. Wanneer ik de multiplayer van Modern Warfare speel, weet ik dat ik vijftig uur kwijt ben. Wanneer je dan een review leest waaruit blijkt dat iemand je game niet veel heeft gespeeld, doet dat pijn. Maar als ze kritiek geven en je merkt dat ze de game door en door kennen, dan helpt het."

Zampella werd vorig jaar samen met mede-oprichter Jason West van ontslagen bij Infinity Ward. Het duo richtte daarna Respawn Entertainment op, dat nu werkt aan een nog onbekende game die Electronic Arts gaat uitgeven. De breuk tussen het duo en Infinity Ward mocht tijdens het panel niet besproken worden.