YouTuber voor 3,5 miljoen dollar opgelicht met Pokémon-kaarten

YouTuber voor 3,5 miljoen dollar opgelicht met Pokémon-kaarten

YouTuber Logan Paul heeft 3,5 miljoen dollar betaald voor wat hij dacht dat Pokémon-kaarten waren. Hij werd echter opgelicht.

Een krappe maand geleden kwam Paul in het nieuws omdat hij 3,5 miljoen dollar had uitgegeven aan een nog nooit opengemaakte doos met eerste editie Pokémon-kaarten. Nu blijkt dat hij opgelicht is.

Paul pakte de doos uit in een YouTube-filmpje. Dat deed hij samen met een verificateur van Pokémon-kaarten om te checken of ze echt waren. Het bleek uiteindelijk dat de pakjes vol zaten met GI Joe-ruilkaarten. Het is niet bekend of Paul zijn geld terug kan krijgen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tja... je kan op zijn minst het controleren voor je het koopt.

0
test

Het ligt misschien aan mij maar mijn eerste gedachte was FAKE ipv ow das zuur voor hem. Geloof er niet veel van. Ik kan me niet voorstellen dat je als succesvolle YouTuber zo’n domme aankoop doet. Eerder denk ik dat je als succesvolle YouTuber content probeert te maken om mensen te boeien. In dat opzicht is hij denk ik eerder geslaagd dan dat ie echt opgelicht is.

0
test

@Jumpman Ik denk persoonlijk eerder dat-ie het geld wel kan missen en zoiets had van, dit kan mij weer veel aandacht opleveren. Wat in principe werkt, want gamesites zoals wij gaan er ook mee aan de haal. Waar ook weer niets mis mee is natuurlijk.

0
test

@MichelMusters 3,5 miljoen weg gooien? Beetje ongeloofwaardig. Je reageert echt wel anders wanneer je 3,5 miljoen verliest.

0

Aanbevolen voor jou