Nieuws
Yo Kai Watch 4

Yo-Kai Watch 4 niet meer exclusief voor Switch

Komt nu ook naar PlayStation 4

Geschreven door Dagmar De Groot op
In een nieuwe trailer die gepubliceerd is op het YouTube-kanaal van Level-5, de ontwikkelaar van de Yo-Kai Watch-series, wordt bekendgemaakt dat Yo-Kai Watch 4 naar PlayStation 4 komt.

Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat Yo-Kai Watch 4 naar het Westen komt na een release in Japan deze zomer. Nu is aangekondigd dat de game ook naar PlayStation 4 komt, hoewel voor beide releases nog geen datum bekend is.

De eerste game in de franchise kwam uit in 2013 voor 3DS en tot op heden zijn de games altijd exclusief voor Nintendo geweest. De eerste Yo-Kai Watch is wel ook beschikbaar gesteld op Android.

Yo-Kai Watch 4 is een rpg-game waarin de protagonist, net als in de voorgaande games, de gelijknamige Yo-Kai Watch bezit. Dit horloge zorgt ervoor dat de Yo-Kai, wezens die zich op die wereld bevinden, zichtbaar worden. De speler kan vrienden worden met deze wezens en hen oproepen wanneer het nodig is.

Yo-Kai Watch 4 speelt zich af in drie verschillende tijdperiodes. Personages uit de eerste drie games zitten in één periode. De volgende tijdperiode is dertig jaar later en heeft personages uit de Yo-kai Watch Shadowside-film. De laatste tijdsperiode speelt zich af in de jaren zestig, ongeveer dertig jaar voor de tijd van de andere games met personages van de Yo-Kai Watch: Forever Friends-film.

Yo-Kai Watch 4 komt naar PlayStation 4 en Switch, een Westerse releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk nu 49 minuten aan Death Stranding-gameplay De beste gamedeals van de week - Endless Space 2 en Far Cry 5
1

Reacties op: Yo-Kai Watch 4 niet meer exclusief voor Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    KratosFever

    • 12 september 2019 12:31
    Dit is wel heel nice, ik was erg benieuwd naar dit deel maar ik heb geen Switch.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.