Nieuws
Yo-Kai Watch 4

Update: Yo-Kai Watch 4 komt naar Switch en verschijnt dit jaar nog in Japan

Derde deel nog steeds niet uit in het Westen

Geschreven door Lucas May op
Update: Inmiddels zijn de eerste afbeeldingen opgedoken van Yo-Kai Watch 4 in het Japanse tijdschrift CoroCoro. Hiermee wordt het bericht van Ryokutya bevestigd. Volgens het Twitter-account Japanese Nintendo staat er tevens dat de game in de zomer van 2018 moet verschijnen.

Origineel bericht: Volgens lekker Ryokutya2089 komt het volgende deel uit de Yo-Kai Watch-serie naar de Nintendo Switch. De rpg moet dit jaar nog verschijnen in Japan.

Het bericht is afkomstig van Ryokutya2089, die vaak informatie uitlekt die vervolgens in Japanse tijdschrijften als Famitsu en CoroCoro wordt gepubliceerd. De website meldt dat Yo-Kai Watch bevestigd is voor 2018, weer wordt ontwikkeld door Level-5 en verschijningen van personages als Touma Tsukinami, Natsume Amano, Keisuke Amano en Akinori Arihoshi uit de anime bevat.

In het bericht van Ryokutya staat tevens dat de CEO van Level-5 een uitspraak doet over het vervolg: "de content krijgt een upgrade van super hoge kwaliteit, inclusief een aantal elementen die iedereen gaat verrassen."

Vooralsnog is nos niks bevestigd door Nintendo of Level-5. Als de geruchten blijken te kloppen, wil dat niet zeggen dat Yo-Kai Watch 4 ook dit jaar in het Westen verschijnt. Op dit moment is het derde deel nog niet uitgebracht in Europa of Noord-Amerika, terwijl de rpg in Japan al sinds 2016 in drie versies, Sushi, Tempura en Sukiyaki, verkrijgbaar is voor Nintendo 3DS.

Dit artikel delen:

Lees meer

Privacy-update voor Steam betekent het einde voor Steam Spy Stream gemist? PC Building Simulator
1

Reacties op: Update: Yo-Kai Watch 4 komt naar Switch en verschijnt dit jaar nog in Japan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    timtim96

    • 10 april 2018 18:56
    Zou weer een mooie originele titel zijn voor de Switch

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.