Yakuza-games zijn voortaan turn-based

Yakuza-games zijn voortaan turn-based

De Yakuza-games blijven turn-based. Dat laat bedenker Toshihiro Nagoshi weten tijdens een href="https://www.ign.com/articles/the-yakuza-series-will-be-a-turn-based-rpg-series-fully-going-forward" rel="noopener noreferrer" target="_blank">interview </a>met IGN.

Tot en met het zesde deel stonden de Yakuza-games onder andere bekend om een real-time vechtsysteem waarbij spelers gebruik kunnen maken van objecten in de omgeving. Met Yakuza: Like a Dragon is dat veranderd en koos de ontwikkelaar voor een beurtelings vechtsysteem dat is geïnspireerd door Dragon Quest.

"De Yakuza-serie is getransformeerd tot een turn-based rpg", zegt Nagoshi. "Anderzijds heeft Ryu ga Gotoku Studio de middelen opgebouwd om een flitsende en opwindende actiegames te ontwikkelen. We hebben daarom besloten om onze kenmerkende actiegameplay door te zetten via Lost Judgement."

Lost Judgement is het tweede deel in Ryu Ga Gotoku Studio's andere reeks. De game verschijnt op 24 september voor PlayStation- en Xbox-consoles.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ik weet dat jij weinig slaapt door een medische conditie. Maar waar haal jij toch altijd alle tijd vandaan om zoveel games te spelen? Je hebt wel gewoon werk of? (Bedoel ik niet vervelend, ben op recht geintereseerd). Ik krijg veel games amper uitgespeeld door tijd. Op de Switch in bed red ik nog wel wat gametijd, maar verder is het karig.

0
test

@Dokter Caspari Avonden, weekenden, kan toch?

0
test

@Dokter Caspari Hear, hear... Gewoon 2,5 maand gedaan over één game (Valhalla) terwijl ik voor mijn gevoel echt veel heb gegamed... Naar aanleiding van deze post heb ik trouwens voor het eerst kennis genomen van de game 'judgement'. Ziet er tof uit. Maar is dat wat? Of is het allemaal zwaar over de top net zoals de Yakuza games (daar waarschuwde coola me voor in elk geval)

0
test

@Dokter Caspari ik heb bijvoorbeeld cyberpunk al sinds launch en heb hem nog steeds niet uit 🤣 zit wel zo goed als aan het einde

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

alle Yakuza games speel ik voor het verhaal en de eerste delen kun je lekker doorheen knallen, helaas ik vond die turnbased erg leuk maar het word op het laatst te langzaam en je moet een paar keer door de riolen heen om genoeg te levellen voor de eindbazen, die ook nog een keer heel moeilijk zijn.....het lukt mij niet om hem uit te spelen. Heb er 50 uur in zitten maar zit pas op 3e van de game en ermee gestopt. Helaas zal ik afhaken van deze serie.

0

Aanbevolen voor jou