Xbox Series X-game The Medium uitgesteld naar januari 2021

Xbox Series X-game The Medium uitgesteld naar januari 2021

Bloober Team heeft de Xbox Series X-game The Medium uitgesteld naar 28 januari 2021.

De game stond eerst gepland voor 10 december, een maand na de release van de Xbox Series X. Bloober Team geeft op social media aan dat het uitstel te maken heeft met het coronavirus, alsmede de releases van andere games rond dezelfde periode. Daarmee lijkt de ontwikkelaar te doelen op Cyberpunk 2077, dat onlangs is uitgesteld naar 10 december.

In The Medium kruipen spelers in de huid van een helderziende die zich begeeft tussen de echte en een spirituele wereld. Gamers bezoeken een verlaten resort terwijl ze visies van een moord op een kind hebben. Een opvallend detail is dat de soundtrack van The Medium mede wordt gecomponeerd door Akira Yamaoka, bekend van Silent Hill. De game komt naar Xbox Series X en S ook naar pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zucht..... weer 1 krijg er toch een punthoofd van

0
test

Zolang de kwaliteit van de game er hierdoor op vooruit gaat heb ik er geen enkel probleem mee. Juist positief dat ie niet gerushed wordt. Geduld is een schone zaak en het lijkt er steeds meer op dat Xbox de studio’s daadwerkelijk die tijd gunt. Maak wat je wilt maken en maak het goed.

0

@kleinekoosjer zomaar waar, al zijn er voorbeelden dat uitstel vaak niet ten goede komt. Volgens mij werd crackdown 3 ook uitgesteld en dat was geen juich werk

0
test

@Roy36NL Kun je na gaan hoe slecht Crackdown 3 was als die niet uitgesteld was geweest. In principe gaat de kwaliteit er altijd op vooruit, maar dat wil nog niet zeggen dat het eind product een goede game is.

0

Aanbevolen voor jou