Xbox Series S-versie Cyberpunk 2077 krijgt mogelijk 60 fps-ondersteuning

Xbox Series S-versie Cyberpunk 2077 krijgt mogelijk 60 fps-ondersteuning

De current-gen update van Cyberpunk 2077 is uit, maar Xbox Series S-spelers zijn niet tevreden met het limiet van 30 fps op hun console.

Waar spelers op de Xbox Series X en PlayStation 5 kunnen kiezen tussen een Performance-modus die naar 60 fps streeft en een grafisch mooiere Ray tracing-modus die 30 fps behaalt, moeten Xbox Series S-spelers het doen met 30 fps en een 1440p-resolutie.

Na verschillende meldingen van Xbox Series S-spelers die hier teleurgesteld in zijn, heeft ontwikkelaar CD Projekt Red via een post op hun forum aangegeven dat ze overwegen het fps-limiet op de Series S te verhogen.

Ze geven aan de mogelijkheid te onderzoeken, maar dat ze verder nog geen concrete plannen gemaakt hebben. Ook het overzetten van Trophies van PlayStation 4 naar de PlayStation 5-versie van Cyberpunk 2077, wordt nog onderzocht. Momenteel is het nog niet mogelijk om trofeeën over te zetten.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarom niet standaard 1080p 60fps en 1440p of hoger en 30fps?

0
test

@MikkelE30 Dat je als ontwikkelaar daar niet van te voren even bij stil staat. Heel vreemd. 30 fps is niet aan mij besteed.

0
test

Volgens mij zijn zij door een te snelle uitbreiding het overzicht een beetje kwijt geraakt.

0

Aanbevolen voor jou