Xbox Insiders kunnen disk uitwerpen via controller op Xbox One

Xbox Insiders kunnen disk uitwerpen via controller op Xbox One

Xbox Insiders kunnen nu een disk uitwerpen via de Xbox One-controller. De langverwachte feature werd opgemerkt ophref="https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/f8qanl/psa_you_can_now_press_x_to_eject_a_disc_using_a/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Reddit </a>en lijkt eindelijk naar de console te komen.

Hoewel Microsoft het nog niet officieel heeft aangekondigd, lijkt het erop dat binnenkort alle Xbox One-bezitters op afstand disks kunnen uitwerpen, in plaats van de knop op de console zelf te gebruiken.

De feature werd ooit geïntroduceerd op de Xbox 360, maar verdween daarna tot teleurstelling van velen. Op de PlayStation 4 is het al mogelijk om de disk op afstand uit te werpen.

Bezitters die de functie willen gebruiken hoeven simpelweg de Xbox Insider Hub-applicatie te installeren. Daarmee krijgen ze toegang tot tests van dergelijke functies, bèta's en nieuwere versies van games als Minecraft.

Microsoft kondigde gisteren een aantal nieuwe features van de Xbox Series X aan, waaronder 12 Teraflops aan grafische kracht en gratis upgrades voor games die spelers al op de Xbox One hebben aangeschaft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind dit nogal een nutteloze feature. Je moet toch opstaan om de disc eruit te pakken. Daarbij is de Xbox vrij snel met uitwerpen waardoor je misschien 2 seconden winst hebt hiermee... of mis ik iets?

0
test

@Aerofox81 Eens. Ik wacht sowieso nog even voor ik hem aanschaf. Iets met kinderziektes e.d. Aangezien de aankomende games ook nog op mijn one-s te spelen zijn zie ik voorlopig nog geen rede tot aanschaf..

0
test

@rvdno Het gaat hier gewoon over de Xbox One

0

@rvdno Gaat om een software update, niet om de Series X

0

@Aerofox81 snap het ook niet. Je moet nog altijd digitaal dat knopje vinden.

0
test

wel apart bij een artikel over uitwerpen van een disc, dat de discloze Xbox wordt getoond :D

0

Aanbevolen voor jou