Nieuws
Game of Thrones

Xbox hint naar Game of Thrones-aankondiging

Targaryen-zegel verschijnt uit vlammen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In een Tweet van Xbox wordt gehint naar een samenwerking met de populaire tv-serie Game of Thrones. In een korte video is de zegel van een van de Huizen uit de serie te zien.

Het officiële Twitter-account van Xbox heeft een bericht geplaatst op Twitter, dat hint naar een Game of Thrones-aankondiging. Het achtste en laatste seizoen van de populaire serie is alweer over de helft en lijkt nu een samenwerking aan te gaan met Microsoft, om wellicht een thematische Xbox-console of zelfs een game uit te brengen.

In een korte video is te zien hoe een deel van de zegel van het huis Targaryen, bestaande uit een driekoppige draak, verschijnt uit de vlammen. Ook is de tekst "And now your wait begins" te lezen in de Tweet van Xbox. Dit is een referentie naar een eed in Game of Thrones, die wordt afgelegd door leden van de Night's Watch. Hierin komt de zin "and now my watch begins" voor.

Hoewel Microsoft nog geen details bekend heeft gemaakt, hopen veel fans dat er een Game of Thrones-game aankomt. In het verleden zijn er al zeven spellen verschenen die zijn gebaseerd op de boeken of tv-serie, waaronder Game of Thrones: A Telltale Games Series, Game of Thrones: Conquest en Reigns: Game of Thrones.

In maart ontstond al het gerucht dat George R.R. Martin, de schrijver van de A Song of Ice and Fire-boeken, een samenwerking is aangegaan met Dark Souls-ontwikkelaar FromSoftware. Een roleplaying-game, gebaseerd op de boeken, zou volgens een onderzoek van Spawn Wave al in de maak zijn en tijdens de E3 dit jaar worden getoond.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fortnite-spelers krijgen gratis Glider na mislukt evenement Rage 2 is goud en draait alleen op 60 fps op PS4 Pro en Xbox One X
1

Reacties op: Xbox hint naar Game of Thrones-aankondiging

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • MrGizMo

    • 6 mei 2019 18:07
    Lijkt op de Targaryen seal. Maar goed het zal waarschijnlijk wel weer een controller of console zijn. En dan natuurlijk US only

    Hopelijk heb ik het fout

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.