Xbox hint naar Game of Thrones-aankondiging

Xbox hint naar Game of Thrones-aankondiging

In een Tweet van Xbox wordt gehint naar een samenwerking met de populaire tv-serie Game of Thrones. In een korte video is de zegel van een van de Huizen uit de serie te zien.

Het officiële Twitter-account van Xbox heeft een bericht geplaatst op Twitter, dat hint naar een Game of Thrones-aankondiging. Het achtste en laatste seizoen van de populaire serie is alweer over de helft en lijkt nu een samenwerking aan te gaan met Microsoft, om wellicht een thematische Xbox-console of zelfs een game uit te brengen.

In een korte video is te zien hoe een deel van de zegel van het huis Targaryen, bestaande uit een driekoppige draak, verschijnt uit de vlammen. Ook is de tekst "And now your wait begins" te lezen in de Tweet van Xbox. Dit is een referentie naar een eed in Game of Thrones, die wordt afgelegd door leden van de Night's Watch. Hierin komt de zin "and now my watch begins" voor.

Hoewel Microsoft nog geen details bekend heeft gemaakt, hopen veel fans dat er een Game of Thrones-game aankomt. In het verleden zijn er al zeven spellen verschenen die zijn gebaseerd op de boeken of tv-serie, waaronder Game of Thrones: A Telltale Games Series, Game of Thrones: Conquest en Reigns: Game of Thrones.

In maart ontstond al het gerucht dat George R.R. Martin, de schrijver van de A Song of Ice and Fire-boeken, een samenwerking is aangegaan met Dark Souls-ontwikkelaar FromSoftware. Een roleplaying-game, gebaseerd op de boeken, zou volgens

Watch on YouTube

al in de maak zijn en tijdens de E3 dit jaar worden getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Lijkt op de Targaryen seal. Maar goed het zal waarschijnlijk wel weer een controller of console zijn. En dan natuurlijk US only Hopelijk heb ik het fout

0

Aanbevolen voor jou