Xbox- en Bethesda-topmannen benadrukken exclusiviteit Starfield

Xbox- en Bethesda-topmannen benadrukken exclusiviteit Starfield

Om recente verwarring over de exclusiviteit van Starfield op Xbox Series X en S uit de wereld te helpen, hebben topmannen van Xbox en Bethesda op social media de feiten wederom benadrukt.

Sinds de overname van Starfield-ontwikkelaar Bethesda door Microsoft heerst er enige verwarring over welke games exclusief naar Xbox-consoles (en pc) komen. Eerder gaven de bedrijven al aan dat het langverwachte Starfield alleen op Xbox en pc zou verschijnen, maar recentelijk ontstond er onder fans twijfel door een quote van Bethesda's Pete Hines, waarin hij meldt dat hij niet zeker weet dat gamers nooit meer Bethesda-producten op PlayStation-games zullen spelen.

Dat zorgde voor nieuwe speculatie over de mogelijkheid dat Starfield op PlayStation-consoles verschijnt. Microsofts Aaron Greenberg reageerde via Twitter op de speculatie. "Starfield lanceert op 11 november 2022 exclusief op Xbox Series X en S en pc. Game Pass-leden kunnen het op dag één op Xbox en pc spelen. Ik heb dit al vaker gemeld en het gaat niet veranderen." Ook Hines zelf maakte op Twitter duidelijk dat zijn quote uit verband is getrokken.

In Starfield spelers zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de 'laatste reis van de mensheid', honderden jaren in de toekomst. De game verschijnt op 11 november 2022 voor Xbox Series X en S en pc.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat men hier nog over twijfeld, enige dat ik zie dat deze game naar ps of een ander platform is als gamepass er op komt via een manier of als Microsoft stopt met consoles en alleen games uitgeeft Ala sega. Maar als dit niet gebeurt zie ik dit bijna niet gebeuren

0

Tja. Ik vermoed dat ze het verlies in klantenbestand niet zo heel groot vinden, een deel ervan zal simpelweg een koper van de PC versie worden.

0
test

@gimbal2 of de xbox gaat deze generatie misschien wel groeien :)

0
test

@Frezzle enige wat telt is dat gamepass leden telt, en nu dat micro dat op heel veel dingen zet komt dat wel goed voor ze. Dit is ook waarom ze bethasda gekocht hebben om leden aantal te verhogen.

0

@gimbal2 Het is maar 80% van de console markt die deze game niet krijgt en het merendeel van de consolegamers hebben geen goede pc thuis

0

Aanbevolen voor jou