Nieuws
World of Warcraft

World of Warcraft-uitbreiding Dragonflight verschijnt nog dit jaar

Verschillende edities aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
Dragonflight, de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft, moet nog ergens dit jaar uitkomen.

Dat heeft Blizzard bevestigd. Er is nog geen precieze releasedatum bekend voor de eerder dit jaar onthulde uitbreiding, maar nu is in ieder geval duidelijk dat het nog ergens in 2022 uitkomt.

Er zijn daarnaast drie edities van de game aangekondigd die zijn te reserveren - een 'Base Edition' waarbij spelers wanneer ze het reserveren ook de in-game pet Drakks ontvangen, een Heroic Edition met naast Drakks ook de Murkastrasza-pet, een levelboost naar 60 en een Tangled Dreamweaver-mount ene tot slot de Epic Edition met al het bovenstaande en de Diadem of the Spell-keeper head-slot transmag, de Wings of Awakening back-slot transmog in vijf verschillende kleuren, het Timewalker's Hearthstone-effect en dertig dagen aan gametijd. Ook komt er een fysieke Collector's Edition uit waarvan hieronder een foto is te zien.

Dragonflight werd eerder dit jaar aangekondigd. Spelers reizen in de uitbreiding af naar de Dragon Isles. De nieuwe locatie wordt als weelderig en 'oer' omschreven. Dragonflight introduceert een nieuw hybride ras, de Dracthyr Evokers. Zij beginnen bij level 58 en kunnen zich aan zowel de Horde als de Alliance aansluiten. Ze hebben twee vormen: hun draakachtige avatars die tijdens gevechten worden gebruikt en hun menselijke vormen wanneer ze met mensen uit Azeroth praten. Daarbij worden er draken toegevoegd waar spelers op kunnen vliegen.

World of Warcraft

Dit artikel delen:

Lees meer

Dice heeft alleen maar tijd voor Battlefield 'Grand Theft Auto 6 draait om tweeling in Carcer City'
3

Reacties op: World of Warcraft-uitbreiding Dragonflight verschijnt nog dit jaar

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  gamerlezer

  • 22 juni 2022 16:22
  Leuk voor sommigen, maar geef mijn portie maar aan fikkie. Na 17 jaar ben ik er echt klaar mee. Het verhaal is ook wel klaar en op.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • FishForce

  • 22 juni 2022 17:17
  @gamerlezer Welk verhaal? Je speelt een MMO niet echt voor een verhaal maar ik speel liever Elder Scrolls Online op dit moment.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Carnitez

  • 22 juni 2022 19:22
  @gamerlezer grappig, ik speel het sinds WOTLK af en aan, maar nog nooit zo serieus als deze xpack. True het verhaal is meh, maar heb der toch nog erg veel plezier mee. Ook alle TLC die er de laatste tijd omheen gedaan wordt om de slinkende playerbase te behouden doet het voor mij erg goed.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.