World of Warcraft-spelers mogen volgende mount kiezen

World of Warcraft-spelers mogen volgende mount kiezen

World of Warcraft-spelers mogen kiezen welke nieuwe mount er in de game komt te zitten.

Mounts worden door spelers in de mmorpg gebruikt om zich snel voort te bewegen. In het eerste kwartaal van 2021 moet er een nieuwe mount worden toegevoegd, en spelers kunnen nu via een poll op de officiële website kiezen welke van vijf mogelijke designs de nieuwe mount wordt.

Het gaat om de Wandering Ancient, de Soaring Spelltome, de Nerubian Swarmer, de Curious Caterpillar en de Gooey Slimesaber. Beschrijvingen van de mounts zijn op de officiële website te lezen. De poll loopt tot en met 18 september.

Op 27 oktober verschijnt de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft, Shadowlands.Spelers bezoeken in de uitbreiding de titulaire Shadowlands, het hiernamaals in de Warcraft-lore. Zo zijn er de nieuwe zones Bastion, Revendreth en Ardenwald. Ook keren bekende personages uit eerdere uitbreidingen terug.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En niet lang daarna komen die andere mounts in de wow shop te koop, want geld moet wel blijven rollen natuurlijk. (Heb ik geen bevestiging of bewijs voor hoor, maar kom op, we weten toch allemaal dat t gaat gebeuren?)

0

Aanbevolen voor jou