World of Warcraft: Shadowlands-livestream uitgesteld

World of Warcraft: Shadowlands-livestream uitgesteld

Blizzard heeft de livestream rondom World of Warcraft: Shadowlands voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De livestream, waarin nieuwe info en beelden rondom de aankomende World of Warcarft-uitbreiding zouden worden getoond, zou eerst op 9 juni worden gehouden. "Er moeten op dit moment belangrijkere stemmen dan die van ons worden gehoord, en dit is het moment om te luisteren", zo laat het bedrijf op Twitter weten. Het doelt daarmee op de Black Lives Matter-demonstraties die wereldwijd worden gehouden. "We delen meer details over de uitbreiding in de toekomst."

Shadowlands werd vorig jaar tijdens Blizzcon aangekondigd. Spelers bezoeken de titulaire Shadowlands, het hiernamaals in de Warcraft-lore. Zo zijn er de nieuwe zones Bastion, Revendreth en Ardenwald. Ook keren bekende personages uit eerdere uitbreidingen terug. Er worden nieuwe raids toegevoegd, waaronder de Tower of the Damned.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat zijn die bedrijven toch allemaal goed! /sarcasm

0
test

@coolwhip En wat weet de gemiddelde gamer toch altijd goed wat er in de wereld speelt! /sarcasm

0

En als ze het wel door laten gaan krijgen ze weer een andere groep op hun dak. Ze kunnen t nooit goed doen

0

@Zut Volgens mij heeft de huidige situatie van protesten niks te maken met de livestream van Shadowlands en ik neem aan dat er een enkeling de tijd zal gebruiken om een actie hiervoor op te zetten ipv de livestream volgen. Belachelijke actie ook weer misschien om hun reputatie/wat zieltjes te winnen en misschien de Hong Kong actie doen vergeten. Ze kunnen het wel goed doen door een moreelkompas te hebben of ontwikkelen voor zover mogelijk. Dan voel/weet je wanneer iets gepast is. Dit is wederom ongepast als je de actie van Hong Kong erbij betrekt en heel tegenstrijdig. Ik zou Blizzard aanraden om zich een tijdje afzijdig van dit soort acties te houden, een goede PR medewerker aan te nemen en ernaar te luisteren en misschien een klein beetje te werken aan menselijke ontwikkeling. Of gewoon lekker toffe games blijven maken en gewoon geen mensen uitsluiten.

0

Aanbevolen voor jou