World of Warcraft: Shadowlands komt deze herfst uit

World of Warcraft: Shadowlands komt deze herfst uit

De nieuwe World of Warcraft-uitbreiding Shadowlands moet ergens deze herfst uitkomen.

Dat heeft Blizzard laten weten in een livestream. De livestream stond eigenlijk voor juni gepland, maar werd uitgesteld vanwege het coronavirus en de Black Lives Matter-protesten. "We zetten ons in om Shadowlands deze herfst uit te brengen", aldus producent John Hight. "Ook al moeten we het vanuit onze woningen verschepen."

Volgende week moet de bèta van Shadowlands beginnen. Gedurende de zomer moeten uitnodigingen richting fans gestuurd worden. Mensen die in hun account de optie om bèta-uitnodigingen te ontvangen hebben aangezet, maken kans op een uitnodiging.

Spelers bezoeken in de uitbreiding de titulaire Shadowlands, het hiernamaals in de Warcraft-lore. Zo zijn er de nieuwe zones Bastion, Revendreth en Ardenwald. Ook keren bekende personages uit eerdere uitbreidingen terug.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ojeej, ga ik dit weer proberen of niet. Tot nu toe elk expansion gekocht en gespeeld op release. BFA was niet al te best.. Ik denk dat ik dit keer wat reviews af wacht

0
test

@Shinjite Klinkt heel bekend! Maar waarschijnlijk zal ik hem toch spelen met de release, kan het dan toch niet laten op één of andere manier. Zal te maken hebben dat WoW me eerste game is/was op de PC die ik altijd ben blijven spelen met kleine tussen pauzes. Momenteel zit ik weer helemaal in Classic :D

0

@Boerieboer Daar zal het voor mij mogelijk ook op neerkomen. Heb het jaren gespeeld en heb classic ook even gespeeld maar vond het wat saai worden dus gestopt. wilde me tijd liever op het moment in ander games stoppen. hopelijk wordt dit wel een goede expansion, we gaan het meemaken..

0
test

Echt bizar hoelang deze game al relevant is. Vandaag de dag nog steeds meer dan een miljoen actieve spelers. Ik heb de game zelf 6 jaar lang gespeeld tot aan Cataclysm, maar het niveau van de Lich King uitbreiding heeft de game voor mij nooit meer bereikt. Ook classic nog geprobeerd, maar ik ben bij level 53 gestopt. Ik kon het niet meer aan. De game is te traag en ik had constant het gevoel: dit heb ik al meerdere keren gedaan (meerdere characters naar 60 geleveld), alleen vandaag de dag geeft dit geen voldoening in deze vorm. Het voelde echt als werken.

0

Aanbevolen voor jou