World of Tanks komt dit jaar naar Xbox One | Gamer.nl

World of Tanks komt dit jaar naar Xbox One | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De Xbox One-versie van World of Tanks komt gratis beschikbaar voor alle Xbox Live Gold-leden en heeft in-game aankopen. Het is niet bekend of de game ook voor niet-Gold-leden beschikbaar komt. Bij de Xbox 360-versie was dat wel het geval, daar kregen spelers een trial van zeven dagen.

Het tankspel ondersteunt cro -platform multiplayer: spelers van de Xbox 360-versie kunnen samen spelen met spelers van de Xbox One-versie. De pc-versie heeft eigen servers en kan daarom niet samen spelen met Xbox 360- of Xbox One-eigenaren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou