World of Darkness krijgt permadeath-optie | Gamer.nl

World of Darkness krijgt permadeath-optie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

World of Darkne kent een open wereld met steden die een uitgebreid politiek systeem krijgen. Dit uit zich onder meer in de aanstelling van een Prince of the City, iemand die de leiding heeft over een stad en hiermee de bevoegdheid krijgt om andere spelers van World of Darkne permanent te doden. Hoe dit precies in zijn werk gaat, is niet bekendgemaakt. De steden in het spel zijn gebaseerde op echte locaties zoals New York en Parijs. Het zijn echter geen realistische overzettingen, maar gethematiseerde versies hiervan.

Voortgang

McDonough begon zijn presentatie van World of Darkne met de boodschap dat de ontwikkeling van het spel nog altijd gaande is, en dat de MMO niet op een laag pitje staat zoals eerdere geruchten deden vermoeden. "Ons product is nog steeds actief in ontwikkeling; een van de redenen dat we het zo geheim hielden is dat we op die manier konden wachten tot we iets konden laten zien waar jullie helemaal blij van werden." Op Eve FanFest liet CCP een eerste trailer van de game zien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou