Nieuws
Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order nu gratis via Epic Games Store

Game kan tot 17:00 uur geclaimd worden

Geschreven door Michel Musters op
Wolfenstein: The New Order kan vandaag gratis geclaimd worden via de Epic Games Store.

Het spel kan tot 17:00 uur gratis geclaimd worden - daarna wordt weer een andere game gratis aangeboden. De game kwam in 2014 uit en is het eerste spel in een nieuwe reeks Wolfenstein-games gemaakt door Machine Games, dat op dit moment aan een Indiana Jones-game werkt. 

Net zoals in de klassieke Wolfenstein-games schieten spelers in het spel nazi's overhoop met hoofdpersonage William B.J. Blazkowicz. Het spel speelt zich af in een alternatieve geschiedenis waarin de nazi's de Tweede Wereldoorlog hebben genomen. Na Wolfenstein: The New Order kwam de losstaande uitbreiding Wolfenstein: The Old Blood en het vervolg Wolfenstein 2: The New Colossus uit.

De gratis titel is onderdeel van de Epic Games Store Holiday Sale. Elke dag tot het einde van het jaar wordt een andere gratis game weggegeven. Eerder werden spellen als Sable, Them's Fightin' Herds, Horizon Chase Turbo en Bloons TD6 weggegeven.

Verder staan er weer honderden pc-games met korting te koop in de digitale winkel. Zo kunnen God of War, Gotham Knights en Cyberpunk 2077 nu allemaal tijdelijk voor 29,99 euro aangeschaft worden. Alle deals zijn hier te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Risk of Rain Returns en andere indiegames voor Switch onthuld Multiversus heeft nu een spectatormodus
0

Reacties op: Wolfenstein: The New Order nu gratis via Epic Games Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.