Dit jaar komen echte fans van Conan tijd tekort. Er zitten maar liefst twee games, beiden al een behoorlijk eind in productie, aan te komen over de barbaarse krachtpatser. Vandaag hebben we een paar nieuwe beelden van Age of Conan: Hyborian Adventures, de MMORPG voor de PC en Xbox 360, waarmee we een goede impressie krijgen van de diversiteit die ontwikkelaar Funcom in de vormgeving van de wereld heeft gestopt.

“We zijn heel erg trots op de visuele uiteenlopendheid die het development team heeft weten te produceren,” aldus een woordvoerder van Funcom. “Dat is vooral merkbaar als je naar de verschillende landschappen van Hyboria kijkt die in de game zijn verwerkt. We hebben de besneeuwde bergtoppen van Cimmeria en de brandende woestijnen van Stygia, en daar nog een heleboel tussen!”

Op de vier nieuwe screenshots is onder andere het Cimmeriaanse dorpje Broken Leg Glen en een handelscaravaan te zien die door Stygia trekt. Age of Conan: Hyborian Adventures zal vanaf 2 november 2007 voor de PC verkrijgbaar zijn. Voor de Xbox 360 versie is nog geen releasedatum vastgesteld.