Wo Long: Fallen Dynasty-patch lost diverse bugs op pc op

Wo Long: Fallen Dynasty-patch lost diverse bugs op pc op

Team Ninja heeft een patch uitgebracht voor Wo Long: Fallen Dynasty, waarmee onder andere een aantal problemen in de pc-versie opgelost worden.

Versie 1.03 komt voor alle platformversies van de game beschikbaar, maar lost in het bijzonder een aantal problemen op in de pc-versie van de game. Onlangs bleek dat deze versie geteisterd wordt door bugs. Er zouden problemen zijn met de besturing, de framerate en de resolutie, wat veel negatieve recensies op Steam oplevert.

Zo kunnen pc-gamers die met muis en toetsenbord spelen de camerabesturing aanpassen, zijn bepaalde situaties die crashed veroorzaakten opgelost en zijn er problemen met specifieke grafische kaarten en het selecteren van resoluties opgelost.

Verder kunnen mensen die de game online spelen en als gast op bezoek komen in iemands game tussenfilmpjes skippen en weer vertrekken nadat bazen verslagen zijn. Ook waren er problemen met het overzetten van savedata uit de demo naar de volledige versie die nu zijn opgelost. 

Team Ninja laat weten dat het aan andere bugfixes blijft werken voor de game. Hier zijn de volledige patch notes te lezen.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. Het hoofdpersonage neemt het op tegen zowel mensen als demonen. De gevechten zijn daarbij gebaseerd op Chinese martial arts.

De game is geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne. Team Ninja - bekend van Ninja Gaiden - ontwikkelt het spel.

Wo Long: Fallen Dynasty is nu verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Ook staat de game op Xbox Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou