Winnaars Farming Simulator 2015 | Gamer.nl

Winnaars Farming Simulator 2015 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht op de website, waarin de code wordt gegeven. Hieronder staan de winnaars, die antwoorden op de vraag: "Wat is volgens jou het leukste aspect van een boer zijn?" Gefeliciteerd!

Asharon: De boer z'n dochters natuurlijk.
Nightkill: Dat ik na een lange dag met dieren te werken alsnog naast een varken op de bank plof.
Mythrix: Met mijn tractor 15km per uur over een 80km-weg rijden en luisteren naar een lekker nummertje op de radio terwijl alle boze mensen toeterend achter me aan rijden.
MiezeL: Graancirkels vinden of maken bij je buurman
Superbeer: Als een gamer die zelf op een boerderij woont, het leukste aspect van het boer zijn is dat het verdacht veel op Farming Simulator begint te lijken. Helemaal mooi dat ik straks met FS2015 in onze eigen trekker mag rondrijden.

Daarnaast hebben de tien winnaars van een Premium-code voor World of Tanks ook bericht gehad in hun Gamer.nl PM inbox.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou