Nieuws

Winnaar Logitech-headset en -muis bekend

Plus codes voor de snelle reageerders

Geschreven door Marcel Vroegrijk op
In samenwerking met Logitech mocht Gamer.nl een Logitech G402 Hyperion Fury muis en een Logitech G430 Headset , plus code voor een gouden Battlepack met in-game items voor Battlefield: Hardline weggeven; 49 snelle reageerders konden ook rekenen op een gouden Battlepack.

We vroegen jullie welk thema de volgende Battlefield-game moet krijgen en het regende originele antwoorden. Fans hebben grote behoefte aan een terugkeer naar de Tweede Wereldoorlog-setting (genoeg inspiratie voor ontwikkelaar DICE als ze de reacties erbij pakken), een nieuwe Bad Company, historische thema's (van het Romeinse Rijk tot de Amerikaanse Burgeroorlog) en Battlefield in space.

Sommigen van jullie kwamen met fantaierijke suggesties als Battlefield Invasion (aliens!) en Battlefield met dinosaurussen. En lasers. En dan waren er nog hilarische suggesties zoals supermarktoorlogen en Battlefield Baantjer.

Onze favoriet kwam echter van ShinobuPhi. Met zoveel vraag naar een WO2-thema konden we er eigenlijk niet omheen. ShinobuPhi neemt de veertiger jaren van de twintigste eeuw als startpunt voor de grootste en meest ambitieuze Battlefield ooit. De game begint in WO2, laat de spelers keuzes maken die weer doorklinken in de Koude Oorlog, om vervolgens te eindigen in de moderne tijd. Verder, in eigen woorden:

Je reist rond tussen het midden-oosten, Azië, West-Europa en Zuid-Amerika. Dit heeft als effect voor de multiplayer een zeer gevarieerd thema voor de maps en wapens. De Black Ops-periode heeft kleinere maps in urban/indoor-settings waar destruction een groot thema in speelt en de enige voortuigen helikopters en als zwaarste de IFV. De WWII-maps zijn grotere maps die zich verspreiden over oorlogsgebieden in West-Europa en tropische settings. Daar is tank and air warfare een duidelijk thema. De maps hebben minder gebouwen, alleen bij alle spawn points en capture points voor cover.

Als je Conquest speelt op maps die zich afspelen in WWII, krijg je de mogelijkheid om te spelen met wapens uit hetzelfde tijdperk. Hetzelfde geldt voor de maps in de tegenwoordige tijd. Voertuigen worden aangepast per thema.

Gefeliciteerd! We nemen contact met je op en zorgen dat het prijzenpakket zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. De eerste 49 reageerders op het prijsvraagartikel krijgen de code voor hun gouden Battlepack per mail toegestuurd, inclusief instructies over het activeren van de code.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hearthstone voor smartphones verschenen Nederlandse ruimteshooter Dimension Drive naar Kickstarter