Winnaar GT Academy-wedstrijd wint ook echte GT4-race | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De GT Academy was een wedstrijd georganiseerd door Sony en Ni an, waarbij spelers van Gran Turismo 5 Prologue een kans konden winnen om zich te bewijzen als echte autocoureurs. De winnaar, Ordoñez, ging er op deze manier vandoor met een stoeltje in een Ni an 350Z die uitkomt in het Europese GT4-kampioenschap.

Ordoñez: "Dit zijn de achttien meest ongelofelijke maanden geweest. Als ik terugkijk op wat er met me gebeurd is sinds ik meedeed aan het online-gedeelte van de GT Academy op mijn PlayStation 3, zijn er gewoon teveel fantastische momenten om te noemen. De hele ervaring is als een droom. En wat een geweldig weekend, gevuld met hoogte- en dieptepunten die horen bij het racen."

Herhaling

Sony heeft via een persbericht laten weten dat de GT Academy mogelijk opnieuw naar racetalent gaat zoeken, ditmaal met behulp van Gran Turismo PSP en Gran Turismo 5.

Gran Turismo PSP verschijnt 1 oktober. Een definitieve releasedatum van Gran Turismo 5 is nog niet bekendgemaakt, deze wordt nog ergens dit jaar verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou