Windows Phone 7 krijgt zowel Xbox Live Marketplace als open marktplaats | Gamer.nl

Windows Phone 7 krijgt zowel Xbox Live Marketplace als open marktplaats | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Unangst verklaart dat iedereen spellen op de open marktplaats kan publiceren, maar dat deze games geen ondersteuning hebben voor de functies die Xbox Live biedt. Zo kunnen dergelijke spellen niet voorzien worden van leaderboards en Achievements.

Prijzen

Spellen die gepubliceerd worden op Xbox Live Marketplace kunnen in tegenstelling tot de games op de open marktplaats wel gewoon gebruik maken van alle functies van Xbox Live. Games op deze marktplaats worden echter gecontroleerd en bij goedkeuring pas geplaatst. Unangst meldt dat Microsoft meerdere vaste prijzen zal introduceren voor spellen op Xbox Live Marketplace. "Er zullen verschillende prijzen zijn voor games op Xbox Live."

Microsoft zal daarnaast ook de lanceerdata voor de officiële Xbox Live-spellen voor Windows Phone 7 bepalen. Er zullen volgens Unangst "iedere week een aantal games op de Marketplace verschijnen". Het portfolio aan spellen moet volgens hem "vergelijkbaar worden met dat van Xbox Live Arcade. "We gaan voor de beste spellen, ongeacht het platform; we werken met iedereen, van de grote spelers tot de kleine onafhankelijke ontwikkelaars."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou