Win via Gamer.nl-forum Uncharted 3 en VIP-kaartjes voor het event | Gamer.nl

Win via Gamer.nl-forum Uncharted 3 en VIP-kaartjes voor het event | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het evenement wordt geheel gehouden in de stijl van Uncharted 3 en is een echte ode aan avonturier Drake. Als VIP-bezoeker krijgen jij en een vriend of vriendin gratis drankjes, toegang tot een eventuele VIP-lounge en natuurlijk de game Uncharted 3: Drake's Deception. Het evenement vindt ergens begin november plaats in Amsterdam.

Hoe win je?

Wil je kans maken op de twee VIP-kaartjes, meld je dan aan op het Gamer.nl-forum en houd vandaag, donderdag 8 september, het actie-gedeelte van het Gamer.nl-forum in de gaten. Ergens vandaag wordt er een prijsvraagtopic geopend onder de naam 'Uncharted 3-prijsvraag' (of iets dat daar op lijkt). Post je hier als eerste de tekst 'Ik wil graag kaartjes voor het Uncharted 3-event winnen!' in, dan win je de twee kaartjes, waar je dan ook gratis en voor niets de game kunt ophalen!

Twee mensen maken daarnaast ook nog eens kans op een mooie troostprijs: een Uncharted-skin voor de PlayStation 3, waarmee je de console kunt versieren!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou