Win Siegfried's Soul Calibur zwaard op de GAMEXPO 2005 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Wegens overweldigend succes heeft de organisatie van de GAMEXPO besloten dit jaar meer nadruk te leggen op de competities waar vorig jaar honderden gamers aan mee deden. Nu is dat op zich niet iets nieuws, maar het feit dat je echt een coole prijs kan winnen met bijvoorbeeld de Soul Calibur III competitie maakt het geheel een stuk unieker.

De winnaar van die competitie krijgt namelijk een uniek Soul Calibur zwaard van het spel personage Siegfried. Van dit zwaard zijn er niet zo gek veel op deze aardbol en als je dit aan je muur hebt hangen, toont dat wel aan hoe goed je bent in deze game.Naast Soul Calibur III zijn er nog andere games waar je in competitie verband aan mee kunt doen. Zo is er nog Project Gotham Racing 3, waarbij je een Bleekemolen Race Experience op Zandvoort mee kunt winnen en kan je elkaar de sneeuw in duwen met SSX On Tour. Kom je hier als winnaar uit de bus, dan ga je lekker op een geheel verzorgde wintersport vakantie.

Gamers die geïntere eerd zijn om mee te doen aan één of wellicht meerdere competities op de GAMEXPO 2005, kunnen zich in schrijven voor:

Soul Calibur IIISSX On TourProject Gotham Racing 3

Veel succes als je besluit mee te doen!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou