Al sinds enige tijd werkt Gamer.nl op de achtergrond stilletjes samen met 4Gamers.be en onze vrienden zitten vol ambitie. Dit jaar helpen ze Gamer.nl hier en daar een handje mee op de E3, terwijl ze ook nog druk aan het sleutelen zijn aan hun eigen digitale magazine: Glitch. 

Van het digitale magazine Glitch is nu de eerste editie verschenen voor iOS en Android. Hierin komen onder meer reviews en previews van Company of Heroes 2, Grid 2 en Metro: Last Light. Ook krijgt de indiegamescene en film aandacht in het magazine. 

Hoe win ik die HP Phoenix gaming-pc?

Om kans te maken op de game-pc, moet je gaan naar de wedstrijdpagina van 4Gamers.be en je daar registeren. Door de quizvragen correct te beantwoorden, maak je kans op de game-pc. Let op: de vragen zie je pas nadat je bent ingelogd. En voor Gamer.nl-leden is er een mooie bonus: zij krijgen een extra kans om te winnen.

Klik hier voor de wedstrijdpagina.

Over het nemen van een abonnement op Glitch (momenteel enkel voor iOS):

1) Je koopt een los nummer, voor 4,49 euro.
2) Je neemt een maandabonnement voor 3,59 euro per nummer. Goedkoper dan één nummer los kopen en je kan je betaling spreiden per maand. Nadeel: Je kan niet deelnemen aan abonnementsacties, -games of -wedstrijden.
3) Je neemt een jaarabonnement voor 44,99 euro en krijgt:

• 12 nummers gegarandeerd

• Abonnementsgame (voor de eerste 100) of deelname aan exclusieve abonnementsactie

• Glitch-logo bij je avatar op 4Gamers

• Exclusieve Glitch-wedstrijden, enkel voor jaarabonnees