Will Arnett spreekt in Twisted Metal-serie stem van Sweet Tooth in

Will Arnett spreekt in Twisted Metal-serie stem van Sweet Tooth in

Acteur Will Arnett zal in de televisieserie gebaseerd op Twisted Metal het personage Sweet Tooth van een stem voorzien.

Dat laat Variety weten. Arnett is ook een executive producer van de serie. De acteur is onder andere bekend voor zijn rollen in Arrested Development en BoJack Horseman. Onlangs verleende hij ook zijn stem aan een personage in de game Tiny Tina's Wonderlands.

De Twisted Metal-serie werd vorig jaar aangekondigd. Het betreft een samenwerking tussen Sony Picture Television en PlayStation Productions. Anthony Mackie speelt de hoofdrol, maar ook van Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Neve Campbell (Scream) en Thomas Haden Church (Spider-Man 3) is bekend dat ze rollen hebben. De serie moet op de streamingdienst Peacock verschijnen, al is nog niet bekend wanneer.

Er is vooralsnog geen nieuwe game in de Twisted Metal-reeks aangekondigd. Wel gaan er al geruime tijd geruchten dat er een nieuwe Twisted Metal-game in de maak is. De game zou eerst in ontwikkeling zijn geweest bij de makers van Destruction All-Stars, maar nu worden ontwikkeld door de Sony-studio Firesprite. Dit is echter nog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hm, ben benieuwd of er een nieuwe game komt. Als die goed blijkt, dan moet ik misschien tegen die tijd maar een ps5 halen. De vorige titel was ook de reden om over te stappen naar de ps3. De liefde voor de serie zit diep.

0

Aanbevolen voor jou