Nintendo's nieuwe console is inmiddels al meer dan een jaar uit. De grapjes over de naam zijn inmiddels al verdwenen, maar tot voor kort heeft nog steeds niemand de moeite genomen om daadwerkelijk over de Wii heen te pissen. Inderdaad, tot voor kort, want de vierjarige Ellis Emsley, een ware revolutionist, zo blijkt, was de eerste mens op aarde die het uitprobeerde.

De Britse Ellis bleek zich in de steek gelaten te voelen door zijn twee jaar oudere broertje, Danny. Die had voor Kerstmis een Wii van zijn vader gekregen en kon er sindsdien gewoonweg niet van af blijven, tot ongenoegen van Ellis.

En hoe los je dat probleem op? Juist, door over de Wii van je broer heen te plassen. Sindsdien werkt de Wii niet meer. De moeder van de broertjes: "Danny zei dat Ellis aan de Wii mocht, maar hij nam dat iets te letterlijk en gebruikte zijn geheime wapen om de console te saboteren. Danny was sprakeloos van de woede en Ellis verstopte zich snel onder z'n bed."

De Wii is moeilijk te verkrijgen in Engeland, maar de vader van de jongens had vlak voor Kerst toch een exemplaar weten te vinden na maanden zoeken. Ze hopen nu dat dit onder de garantie valt en een nieuwe Wii opgestuurd kan worden.

Eindelijk, na meer dan een jaar kunnen we zeggen dat de Wii ondergezeken is. Het is een kleine plas voor mensen, maar een gigantische voor de mensheid.