De PlayStore is geüpdatet waardoor deze vooral persoonlijk aanbod toont. Hierin is geen onderscheid tussen gratis en betaald. In dit nieuwe format is de top tien zichtbaar van de meest gedownloade games. Games die betaald zijn krijgen daar een vermelding bij in de lijst. Gratis games komen meestal met in-game aankopen.

Android-games

1. Subway Surfers (Kiloo)

'Surf' over trainrails om muntjes te pakken, treinen te ontwijken en voor te blijven op de inspecteur en zijn hond. De speler kan over de treinen grinden en gebruik maken van jetpacks voor snelheidsboosts.

Op moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4.5 / 5 sterren (10.352.497 beoordelingen). Deze game stond vorige week ook op nummer 1.

2. Angry Birds Go! (Rovio mobile Ltd.)

Angry Birds Go! is een 3D-racegame. De speler kan ervoor kiezen met een varken te racen of een van de vogels. Er zijn verschillende spelmodi beschikbaar en speciale krachten.

Op moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4.2 / 5 sterren (2.020.823 beoordelingen). Deze game stond vorige week ook op 2.

3. Temple Run 2 (Imangi Studios)

Temple Run 2 is een 3D-platformer met third-person perspectief. De speler rent in hoge snelheid door gebieden, verzamelt muntjes en probeert zo ver mogelijk te komen op het parcours voor een hoge score.

Op moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4.3 / 5 sterren (3.459.437 beoordelingen). Deze game stond vorige week niet in de lijst.

4. 8 Ball Pool (Miniclip.com)

5. Asphalt Overdrive (Gameloft)

6. Rock Hero (Guitar & Music Games)

7. Clumsy Ninja (NaturalMotionGames Ltd.)

8. Benji Bananas Avonturen (Fingersoft)

9. Heads Up! (Warner Bros. International Enterprises)

10. Enigmatis 2 (Artifex Mundi sp. z o.o.)