De meeste RPG's gaan gepaard met een episch verhaal waarin het allesoverheersende kwaad verslagen moet worden. Requital van Excalibur Publishing is iets simpeler van opzet. In deze game draait alles om wraak. En terecht ook, want snoodaards hebben je voltallige familie uitgemoord. Jij bent de enige die nog in leven is en hebt de eerste jaren van je leven in ballingschap een mooi snorretje gekweekt.

Wanneer je weer vrijkomt heb je nog maar één doel voor ogen: wraak op degene die jouw familie in de pan gehakt hebben. Geen Stockholm-syndroom dus, waarschijnlijk omdat Zweden niet voorkomt in de fantasiewereld die ontwikkelaar Primal Software geschapen heeft. Requital is een actie-RPG, maar wat precies de unique sellingpoint zal worden is nog niet bekend. Vooralsnog kun je op de summiere officiële website terecht voor screenshots en informatie. Binnenkort zijn er ook bewegende screenshots, beter bekend als video's, te bekijken.

"Jee ik ben vrij, laten we iedereen gaan vermoorden.", schreeuwt de besnorde hoofdpersoon. Een historische gebeurtenis: de eerste hooligan is geboren.