Silent Storm verscheen eind vorig jaar helaas vrij onopvallend. Het spel was immers een van de beste squad-based turn-based strategygames sinds jaren en pakte tevens uit met een van de beste 3D engines die ooit in een dergelijk spel gebruikt is. Je was als speler namelijk in staat om eender welke muur in het spel kapot te schieten en gaten in het plafond aan te brengen met de bijbehorende tactische voordelen van dien.

Binnenkort verschijnt er, ondanks het geringe succes van de titel, toch nog een aanvulling voor het spel. Silent Storm speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar de aanvulling gaat nog iets verder en speelt zich af vlak na de oorlog. Hierdoor krijg je de beschikking over nieuwe wapens. Ook zal het mogelijk zijn in wapens te handelen en informatie aan te kopen waardoor je voordelen kan behalen tijdens missies.

Nival Interactive, de ontwikkelaar van het spel, heeft de officiële website van de aanvulling online gegooid met waarop een aantal nieuwe screenshots en behoorlijk wat informatie te vinden is. Of de aanvulling in Nederland als stand-alone, of in de vorm van een gold-bundel met zowel het spel zelf als de aanvulling zal verschijnen, is nog onbekend. Bij veel voorgaande games van JoWood, de uitgever van het spel, was dit wel het geval.