Een admin van onze grote moeder GamePoint maakt bekent dat Weapon Factory Unreal Tournament alweer een tijdje draait op één van de GamePoint UT servers.Al twee weken draait de nieuwe Unreal Tournament class styled mod Weapons Factory op de Gamepoint servers.

De mod kan is te downloaden bij:

Fileplanet voor inbellers en internetters (11mb) De server draait op Theft.

In Unreal Tournament zelf moet je bij open location: theft.gamepoint.net:6666 intikken nadat je de mod geïnstalleerd hebt.

Het doel van Weapons Factory is wederom het veroveren van de vlag van de tegenstander. Er kan hiervoor gekozen worden uit maar liefst 10 verschillende klassen, van een Recon die kleine stukjes kan vliegen tot een Gunner met een gatling gun die je in je ergste nachtmerries nog niet tegen wil komen, tot een infiltrator die zich kan vermommen en, stilstaand, geheel onzichtbaar kan worden. Verder heeft Weapons Factory een gemakkelijk menu voor de speciale opties van iedere class, waardoor je niet je hele toetsenbord vol moet zetten met keybinds voordat je kan beginnen. Weapons Factory kan gespeeld worden met de standaard Unreal Tournament maps zodat je niet meteen de weg kwijt raakt, er zijn echter ook speciale Weapons Factory maps die voor nog betere gameplay zorgen. Mocht je de maps willen hebben voor potjes online spelen (de bots zorgen voor echte tegenstand) dan zijn die los te vinden op de site van Weapons Factory.

Veel speelplezier!

Met dank aan Exorcist voor het melden.