Waypoint-update No Man's Sky maakt Activated Indium minder waardevol

Waypoint-update No Man's Sky maakt Activated Indium minder waardevol

De pas uitgekomen Waypoint-update voor No Man's Sky laat het Activated Indium-materiaal sterk in waarde dalen, waardoor sommige spelers minder in-game geld verdienen dan voorheen.

Activated Indium is een relatief lastig verkrijgbaar goedje in No Man's Sky dat op bepaalde planeten gemined moet worden. Het materiaal kon vervolgens voor bijna 1000 units per stuk worden ingeruild. Veel spelers hadden complete mijninstallaties op de best mogelijke locaties opgezet om zo een constante stroom aan in-game geld te verdienen.

De pas uitgekomen Waypoint-update heeft de waarde van Activated Indium echter flink laten dalen. De waarde per stuk ligt nu nog maar op 165 units. Spelers kunnen er dus niet meer zo makkelijk veel in-game geld mee verdienen.

Op plekken als Reddit uiten spelers hun frustraties, maar niet iedereen vindt het even erg. "Ik heb heel veel tijd gespendeerd aan het bouwen van AI-mijnen die mijn compleet onnodige hoeveelheden aan inkomen konden opleveren", aldus een speler genaamd TheOneGingerman. "Deze update heeft mijn inkomen enorm ingekrompen, maar ik heb er vrede mee. De mijnen die ik heb gebouwd waren vooral een experiment in hoeveel ik kon genereren versus wat ik nodig had."

De 4.0-update voor No Man's Sky - ook wel Waypoint genoemd - is "de grootste generatiesprong tot nu toe" voor de game, waarbij er een hoop balans- en designaanpassingen worden gedaan om het geheel gestroomlijnder te maken. Een verbeterd inventarissysteem is daar een voorbeeld van - spelers, schepen en wapens hebben nu een verhoogde levelcap. Ook is er een nieuw informatieportaal die vooral voor terugkerende spelers handig is als geheugensteuntje. Verder zijn er nieuwe manieren van spelen toegevoegd. Zo is er de Relaxed-modus, waarin spelers puur van het verkennen van de spelwereld kunnen genieten zonder survivalelementen.

No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben ook een van de activated indium mijner haha gelukkig ben ik al een tijdje overgestapt naar het produceren van stasis devices voor 13,8 miljoen per stuk ;-)

0

Aanbevolen voor jou