[was gisteren al dus niet meer relevant nieuws?] Beta Killzone 3 beschikbaar voor PSN+ members | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

 

PS3-eigenaren die zich hebben ingeschreven op de PSN+ online dienst konden het spel downloaden en spelen voor slechts één dag. Door de beta hadden gamers de kans om de komende exclusieve game voor de Playstation 3 te ervaren voor de release in februari 2011.
 
"Voor een beperkte hoeveelheid tijd bent u in staat om de bèta rechtstreeks uit het Playstation Plus gedeelte van de PS Store te downloaden. We zullen geen e-mails of vouchers verzenden voor deze actie, het zal gewoon beschikbaar zijn voor u om de game direct op je console te downloaden", laat Sony weten. "Om deel te nemen, moet u een actief Playstation Plus-abbonement hebben en moet u een inwoner zijn van een land waarin we actief zijn met de EU Playstation Store".

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou